Clown Jimmie

Hoe het allemaal begon.

Musical Circus Clown Jimmie heeft een geweldige reis gemaakt in de entertainmentwereld. Meer dan twintig jaar leerde hij verschillende kunsten, van dierentraining tot jongleren en vuurspuwen, en betoverde hij publieken in heel Europa. Jimmie was vooral bekend om zijn talent in het trainen van honden en zelfs katten!

Hij reisde door landen zoals België, Denemarken en Oostenrijk, en overal waar hij kwam, maakte hij indruk. Maar ondanks de successen voelde Jimmie dat er iets ontbrak. Toen hij clownen ontdekte, wist hij dat hij zijn roeping had gevonden. Met zijn ervaring en creativiteit begon hij een nieuw hoofdstuk als Clown Jimmie.

Nu brengt hij met zijn optredens muziek, humor en vreugde naar mensen van alle leeftijden. Jimmie's verhaal laat zien hoe belangrijk het is om je hart te volgen en je ware passie te vinden.


Clown Jimmie's muziek spektakel

Clown Jimmie's Muziiek Spektalel is een betoverend en hilarische show waarin Clown Jimmie zijn publiek meeneemt op een muzikale reis vol verrassingen. In deze unieke show bespeelt hij meer dan twaalf verschillende instrumenten, waaronder trompetten, fluiten, saxofoons, accordeons, flessen en belletjes. Sommige instrumenten komt tot leven op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden!

Maar niets is wat het lijkt in Clown Jimmie's wereld. Soms maakt een instrument muziek op geheel ongewone manieren, waardoor je telkens opnieuw verbaasd wordt. Zijn inventieve en speelse benadering zorgt ervoor dat je continu op het puntje van je stoel zit.

De onemanshow duurt ongeveer 45 minuten en is beschikbaar in twee versies: één speciaal ontworpen voor kinderen en één die gericht is op senioren. Beide versies zijn doordrenkt met humor, energie en Jimmie's aanstekelijke charme, waardoor ze geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep.

Of je nu jong of oud bent, Clown Jimmie's Muzikale Comedy Show belooft een onvergetelijke ervaring te zijn vol lachen, muziek en magie!